Beursstand Michael & Giso bij Engaged


Engaged is de trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt! Bij Engaged vind je namelijk inspiratie voor je huwelijk, de beste leveranciers, de leukste mensen, én dat alles op een manier die absoluut niet truttig is. Één van deze leveranciers is Michael Oei, eigenaar en oprichter van Michael & Giso, een Private Tailoring concept. Geobsedeerd door het idee om perfect maatwerk te leveren en een eindeloze service te bieden hebben Michael & Giso zich jarenlang verdiept in het vakmanschap van maatwerk. 

Een maand voor de beurs van start ging benaderde Michael mij voor zijn beursstand. De stijl van de beurs en het merk Michael & Giso vroeg om een bijzonder en gewaagd ontwerp. Het werd een heel leuk project dat wij hebben ontworpen en op locatie hebben gerealiseerd.     

Review:

Michael Oei: "Voor de trouwbeurs Engaged waren wij op zoek naar een stand waar de Gom zich kon laten inspireren en adviseren voor zijn trouwoutfit. Het moest een echte gentleman's corner worden tussen alle 'vrouwelijke' stands in. Savannah heeft deze uitstraling met veel succes gerealiseerd. Ze is betrokken, komt met suggesties en is eigenwijs genoeg om je te verrassen tot in de kleinste details."
 
 

Benieuwd naar Michael & Giso? Neem dan even een kijkje op hun website!

Savannah Staphorsius