Woonhuis Zaandam

 

Toen wij twee jaar geleden binnenstapten in ons huis, waren we op slag verliefd. Een karakteristieke woning uit 1910 met hoge plafonds, houten balken en oude details. Ondanks dat het huis behoorlijk gedateerd en onhandig was ingedeeld, werd het een geweldig project. Na 1,5 jaar slopen, renoveren en aanbouwen was het eindelijk zover.... Het inrichten kon beginnen.

De stijl van het interieur is minimalistisch maar toch knus. Het is als een kameleon, dat door middel van kleine kleur en materiaal aanpassingen snel kan veranderen van look en feel. De basiskleuren zijn zwart, wit en grijs. In het interieur wordt gewerkt met contrasten. Modern vs. klassiek en industrieel vs. botanisch. Deze tegenstellingen maken een interieur spannend en onvoorspelbaar. Daarnaast houden wij van unieke items. Zoals het antieke dressoir, bijzondere souvenirs  en zelfgemaakte meubels. Deze persoonlijke touch maakt ons huis een thuis. 

 
 
 
 
Savannah Staphorsius