Keuken Uithoorn


Bij een nieuwe woning hoort een nieuwe keuken. Maar waar begin je.. voor welke kleur, materiaal, stijl en apparatuur kies je? Het is een ware zoektocht. En dan hebben wij het nog niets eens over de enorme keuze aan keukenleveranciers. Veelal doorgewinterde verkopers die gaan voor een standaard keuken tegen een onredelijke prijs. Hetgeen waar ik mij erg aan stoorde tijdens de zoektocht naar mijn eigen droomkeuken. Ook Marilyn liep hier tegenaan en vroeg mij daarom haar te helpen met het realiseren van haar nieuwe keuken. 

Marilyn wilde een moderne en minimalistische keuken met een retro touch. Het is een mix geworden van mat witte kasten, een dun composiet werkblad en retro elementen zoals de tegels met donkere voeg en het fornuis. De zwarte planken zijn speciaal opmaat gemaakt en zorgen voor een rustieke en unieke uitstraling. 

 
 
Savannah Staphorsius