Roomset voor Ikea Haarlem

 

Het was een grote roomset, dit betekent een weerspiegeling van een groot huis. De opdracht was een kamer te creëeren waar iedere tiener bij weg zou dromen. Het is inderdaad heerlijke kamer om je terug te trekken, uren in je kledingkast te spenderen en huiswerk te maken is het resultaat.

De kleuren in de kamer zijn geïnspireerd op het FLEXA 2018 Heart Wood 'A Welcome Home'-palet. De wanden zijn geschilderd in twee verschillende kleuren. Naast de spiegels die diagonaal zijn opgehangen, komt ook op de wand de diagonale lijn terug. Dezelfde kleuren komen ook terug in het behang. De kamer is hierdoor in balans.

Zorg voor voldoende opbergruimte voor schoenen en kleding. Door kastdeuren weg te laten creëer je een walk-in closet. Het bed staat midden in de ruimte, hierdoor versterk je nog meer het gevoel van een inloopkast. Door een spiegelwand te creëeren met kleine losse spiegels kan je al je outfits goed checken voor je de deur uitgaat. De spiegels geven ook een ruimtelijk gevoel aan je persoonlijke paskamer.

 
 
Savannah Staphorsius