Winkelinrichting van Michael & Giso


Afgelopen weken hebben wij met ons team een heel gaaf project afgerond. Namelijk de realisatie van een maatwerk project voor het merk Michael & Giso in Breda. De gehele winkelinrichting hebben wij ontworpen, gemaakt en geplaatst. 

 
 

Bij Michael & Giso worden maatpakken gemaakt waarbij hun unieke benadering en bedreven werkwijze door de jaren heen een nieuwe standaard in de herenmode neergezet. Door middel van het gerenommeerde Private Tailoring concept staat de klant centraal. Innovatie en gemak spelen hierbij een belangrijke rol. Om tot de perfecte pasvorm te komen, meten zij een maatpak volledig op met het meetlint. Aan de hand van 35 meetpunten wordt een uniek patroon samengesteld. Al hun pakken worden binnen zes weken met de hand vervaardigd in ons atelier in Leeds. Hier wordt door onze specialisten het unieke patroon uitgewerkt, het binnenwerk gecreëerd en wordt er uitvoerig aandacht besteed aan de details. 

Het vakmanschap van Michael & Giso en hun kijk op maatwerk is vertaald naar een nieuw winkelinterieur. De materialen, kleuren en de de stijl van het meubilair en verlichting zijn geïnspireerd door de Gentlemen's clubs van de Britse upper-class. Waarbij enkel leden welkom waren en samen met elkaar tijd door brachten. Midden in de nieuwe winkel van Michael & Giso staat dan ook geen toonbank maar een bar. Hieraan kunnen mannen samenkomen en genieten van bijvoorbeeld mooie whisky, terwijl men een maatpak aanmeet. 

Locatie: Veemarktstraat 36 te Breda 

Ben je benieuwd naar dit mooie merk? Neem dan een kijkje in één van hun winkels of op www.michael-giso.com

Savannah Staphorsius