Designdroom

Onder het mom 'stop dreaming and start doing' heb ik mij opgeven voor het nieuwe televisieprogramma 'Designdroom' op SBS6. Het is namelijk altijd mijn ambitie geweest om voor mezelf te beginnen als interieur en stylingadviseur. Maar wanneer zet je DE stap? Met alleen dromen kom je er niet dus heb ik mijn stoute schoenen aangedaan en me aangemeld.  

Na een aantal weken werd ik uitgenodigd voor een casting op het hoofdkantoor van Talpa. Ik voelde mij enorm vereerd want het bleek dat maar liefst 400 mensen zich hadden opgegeven. En OMG dit was zo spannend! Voor een groene wand moest ik mijn ontwerp en maquette presenteren. Toen ik eenmaal buiten stond had ik geen idee hoe ik het had gedaan.. Tot ik op een woensdagmiddag werd gebeld met het verlossende woord: 'je bent één van de zes designers'. YES, hoe tof! 

Waar gaat het televisieprogramma over?

Zes aspirant interieur designers strijden in Designdroom om de felbegeerde titel ‘Beste interieurdesigner van Nederland’. In een spannende afvalrace zetten zij alles op alles om steeds de mooiste en meest praktische interieurs te ontwerpen. Maar het blijft niet alleen bij ontwerpen, het ontwerp moet ook helemaal uitgevoerd worden en dat binnen 48 uur. In elke aflevering hebben de strijdende interieur designers de loodzware taak om tot een vindingrijke en unieke oplossing te komen. Met behulp van onder andere het IKEA-assortiment zetten zij wekelijks nieuwe ontwerpen neer. Welke aspirant interieur designer verbaast elke week de jury met zijn of haar eigen aanpak? Alleen de allerbeste sleept de felbegeerde titel in de wacht. 

YES YES YES!! And that's me! Winnaar van Designdroom 2017..

designdroom - Behind the scenes 

Kim, interieurdesigner en jurylid van het nieuwe tv-programma Designdroom, neemt je voor de eerste keer mee de set op om je slimme basistips te geven voor je interieur. Deze keer vijf tips voor een multifunctionele woonkamer. Meer weten over het tv-programma Designdroom? Bekijk het hier: https://wooninspiratie.ikea.nl/designdroom