Stijl: Eerlijke materialen, ik kies het liefst voor echt hout, ik ben vrij basic en minimalistisch. Ik hou wel van gezelligheid, modern maar wel knus.

Hoi, ik ben Savannah, 26 jaar en nog niet lang geleden mama geworden van een vet schattig meisje, Lexi. Een goed uitgedacht en gebalanceerd interieur kan mij echt gelukkig maken. Door de combi van mijn vriend Jordy als timmerman/aannemer & ik als interieurontwerper houd ik van een uitdaging. Daarbij werkt mijn vader bij kringloopwinkel dus als ik op zoek ga, vind ik vaak ook wel die ene schat waar de klant en ik vaak even dansjes in de woonkamer van gaan doen.

Mijn ideale huis? Ik zou het liefst op een wonen op een woonboerderij incl rieten dak, met geiten en kippen. Ik ben een echt stadsmeisje, maar dat lijkt me GE-WEL-DIG. Klompen voor de deur, iedere ochtend de eieren uit het hok halen.... 

Ik vind het heerlijk elke dag bezig te mogen zijn om mensen te adviseren en te helpen om een huis te maken waar zij ontzettend gelukkig van worden en waarin zij zich thuisvoelen. Dat zal bij iedereen weer verschillend zijn, dus daardoor zijn mijn projecten ook constant verschillend. Ik vind het heel belangrijk om iemand persoonlijk te leren kennen, een huis moet geen showroom zijn, een huis moet een reflectie zijn van wie jij bent en ook aansluiten op hoe jij gebruik maakt van je kamers

MODERN EN KNUS
Savannah Staphorsius