PRIJZEN

stap 1.png

Een eerste advies

Ben je toe aan een frisse blik op je interieur of twijfel je bijvoorbeeld over een nieuwe kleur op de wand? Dan kom ik graag langs voor een eerste advies.

Gedurende 1,5 uur kijken wij samen naar nieuwe mogelijkheden en bespreken wij ideeën waarmee je daarna zelf aan de slag kan.

prijs op aanvraag

stap 2.png

Een uitgebreid plan

Door middel van een moodboard creëren wij samen de sfeer en stijl voor één of meerdere ruimtes. Daarna ga ik aan de slag met het interieurplan. 

Je ontvangt een 2D plattegrond met een efficiënt indelingsplan, een verlichtingsplan, kleur- en materiaaladvies inclusief stijl van de meubels en accessoires.

prijs op aanvraag

stap 3.png

Het complete plaatje

In samenwerking met vakmensen realiseren jouw woonwensen aan de hand van het interieurplan. Wij nemen de totale verbouwing, inrichting en styling bij je uit handen.

Het complete plaatje is voor iedereen weer anders en daarom maken wij hiervoor een offerte op maat. Wil je graag meer informatie ontvangen? Bel of email dan gerust.

prijs op aanvraag

stap 4 maatwerk.png

Het puntje op de i

Opzoek naar een vintage kast, een maatwerk eettafel of een nieuwe accessoires die jouw interieur bijzonder en één geheel maken? Wij helpen je graag met de zoektocht!

Breid het interieurplan uit met een shopadvies. Je ontvangt een boodschappenlijst met de winkels waar je alles het beste kan kopen. Of wij kopen het voor je in!

prijs op aanvraag